Over Ons

Over Ons 1

Importeur / Groothandel

 Linq Systems BV is de enige importeur van o.a. NIKO HELM HELLAS SA , Deyle  in de Benelux. De eigen showroom, productie- en opslagruimte(s) staan op het bedrijventerrein De Haven in Waalwijk.

Onze groothandel met ruime voorraad bied naast de wekelijkse leveringen vanuit Griekenland een constante aanvoer van Railsystemen & Techniek voor de Benelux, welke vanuit het Waalwijkse magazijn in de 24-uur distributie word uitgeleverd.

Of het nu gaat om enkele gordijnrunners in een doosje of bundels rails van een paar ton, wij verzenden dagelijks met diverse transportbedrijven.

Engineering

We zijn ervan overtuigd dat ons brede leveringsprogramma mooie oplossingen bied voor een groot aantal toepassingen, toch is het zeker geen uitzondering voor ons om een op maat geengineerd railsysteem te ontwerpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn een kraanbaansysteem voor een scheepscontainer, een hangbaansysteem met aangedreven stijg- en daalstukken, een schuifdeursysteem voor loodsdeuren met een hoogte van 15 meter of op productieniveau trolleys aanpassen specifiek voor uw proces.

Vraag ons naar de mogelijkheden en daag ons uit een oplossing voor u te vinden!

Contactgegevens

Neem contact met ons op

  • +31(0) 416 - 651 999
  • BTW-nummer: NL819712917B01

Of kom op bezoek (op afspraak)

  • Linq-systems BV
    Zinkerweg 9
    5145NL Waawijk