kraanbaansysteem_werkplaatskraan

Kraanbaansystemen

Inhoudsopgave

Verlicht uw proces met een werkplaatskraan

Linq systems levert, ontwerpt en plaatst Licht Gewicht (LW) kraanbaansystemen van producent NIKO Helm Hellas. De bovenloopkraan is leverbaar tot een draagvermogen van 2000 KG. Door de compacte rails en kleine inbouwhoogte zijn deze kranen ideaal voor situatie waar weinig hijshoogte beschikbaar is. De kraanbanen kunnen worden uitgevoerd met enkele of dubbele rolbruggen van maximaal 10 meter lang. Daarnaast kunnen de rijwerken door een motor worden aangedreven. 

Deze kraanbanen zijn door de modulaire opbouw snel te leveren en zijn ideaal voor het lichtere hijswerk tot 2000 kg. De soepel lopende onderdelen zorgen ervoor dat de kraanbaan ook met de hand eenvoudig bediend kan worden.

Door het compacte ontwerpen de veelzijdigheid van de railsystemen zijn deze kraanbanen in elke werkplaats te gebruiken. Door de modulaire opbouw is het ook mogelijk om de kraanbaan in de toekomst aan te passen.

De kranen kunnen vaak gemonteerd worden aan een dak constructie of andere reeds aanwezige staalstructuur. Daarnaast kunnen wij ook een vrijstaande draagconstructie voor u bouwen.

Daarnaast kunnen wij ook een vrijstaande draagconstructie voor u bouwen...Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Koop direct uw werkplaats kraanbaansysteem in de webwinkel

Een groot deel van ons assortiment theater & gordijnrails is direct beschikbaar via de webwinkel.

We hebben de producten onderverdeeld op draagvermogen, onderstaand vind u een overzicht.

Heeft u specifieke wensen of ideeën en heeft u liever direct contact met ons ?

Neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijke kenmerken kraanbaansystemen

Afbeeldingen galerij